Sladkovodní ryby na Zemi živitelce!

Země živitelka, největší zemědělská akce v České republice, startuje již svůj 50. ročník.

Od čtvrtka 22. až do úterý 27. srpna se na výstavišti v Českých Budějovicích můžete dozvědět o novinkách z oboru, ochutnat české potraviny, a především zažít tradičně našlapaný program pro celou rodinu. Letos na Zemi živitelku se svým stánkem připlují i sladkovodní ryby. A bude to stát za to!

Sladkovodní ryby na Zemi živitelce!

Dochází vám inspirace v kuchyni? Nechte se inspirovat a stavte se na kuchařských show. V hlavní roli zdravá sladkovodní ryba. Správná příprava pro skvělý gastronomický zážitek bývá někdy pořádná alchymie. Ukážeme vám jak na to.

Dozvíte se také mnoho zajímavostí o rybářství a lokálním chovu ryb v kontextu životního prostředí. Těmto tématům se pověnujeme mimo jiné v rozhovorech s odborníky z ministerstva zemědělství.

Především si však budeme hrát a hodně soutěžit. Proto byste s sebou určitě neměli zapomenout vzít své děti. Dozvíte se spoustu informací o českých rybách, a pokud odpovíte správně na jednoduchou otázku, můžete získat zajímavé ceny včetně celého pstruha! S prázdnou však neodejde nikdo. Malý dárek u nás získá každý, kdo se zapojí do našich soutěží.

Těšíme se na vás na Zemi živitelce!

Dobré pro zdraví

Oblíbené RECEPTY