PSTRUH Jako tatarák

  • 3.75
  • (Hodnoceno 4×)

autor:
Kitchen Story

  • 30
  • 0
  • 4

Porce obsahuje:

Suroviny

  • 3 pstruhy
  • 1 šalotka
  • 3 nakládané okurky
  • ½ hrsti kopru
  • 1 a ½ lžičky dijonské hořčice
  • 2 lžíce olivového oleje
  • šťáva z ½ citronu
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Pstruhy vyfiletujte, abyste získali 6 filetů bez kůže. Pomocí pinzety vytáhněte případné kosti. Filety nakrájejte na malé kostičky a přendejte do mísy.

Šalotku zbavte slupky a nakrájejte nadrobno spolu s nakládanými okurkami. Přidejte je do mísy k rybě.

Kopr nasekejte a přidejte s ostatními ingrediencemi do mísy. Vše spolu dobře promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

Tip:

Ke zvýraznění chuti tataráku ze pstruha můžete použít jednu lžičku nakládaných kaparů.

Sdílejte recept s přáteli

Videorecept

Komentáře k receptu

Dobré pro zdraví

Oblíbené RECEPTY