PSTRUH Jako tatarák
autor:
Kitchen Story
- 30
- 0
- 4
Porce obsahuje:
Suroviny
- 3 pstruhy
- 1 šalotka
- 3 nakládané okurky
- ½ hrsti kopru
- 1 a ½ lžičky dijonské hořčice
- 2 lžíce olivového oleje
- šťáva z ½ citronu
- sůl, pepř
Postup přípravy
Pstruhy vyfiletujte, abyste získali 6 filetů bez kůže. Pomocí pinzety vytáhněte případné kosti. Filety nakrájejte na malé kostičky a přendejte do mísy.
Šalotku zbavte slupky a nakrájejte nadrobno spolu s nakládanými okurkami. Přidejte je do mísy k rybě.
Kopr nasekejte a přidejte s ostatními ingrediencemi do mísy. Vše spolu dobře promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Tip:
Ke zvýraznění chuti tataráku ze pstruha můžete použít jednu lžičku nakládaných kaparů.
Komentáře k receptu